Goedkope kunststof kozijnen uit Duitsland

EA-Kunststoftechniek, vaak bewezen als een van de goedkoopste en beste kunststof kozijnen leveranciers

EA-Kunststoftechniek levert kunststof kozijnen van SCHUCO, welke gemaakt worden in Duitsland. Daarna worden de kunststof kozijnen geassembleerd in een fabriek in Enschede. Zo kunt u tot wel 30% besparen op uw werkzaamheden. Voordeel voor u, en voor ons natuurlijk. Immers, hoe goedkoper wij het kunnen aanbieden des te meer werk hebben we zelf. Vandaar dat we streven om de prijs zo laag mogelijk te houden, waarbij we niet in kwaliteit in willen leveren.

Daarnaast werken wij met eigen monteurs, ook dit is een aanzienlijke kostenbesparing voor u. Niet voor niets zeggen wij dat we 30% goedkoper zijn dan elk ander bedrijf, dat zijn we al 20 jaar.

corona-kozijn profile-schuco schueco-accent

Natuurlijk krijgt u zoals altijd 20 jaar garantie op uw kozijnen, deuren en schuifpuien van kunststof, en betaalt u altijd achteraf.

Meer weten over ons beleid? Neem hiervoor contact met ons op, en wij zullen samen met u kijken naar de beste en goedkoopste oplossing.

Laat u informeren door een van onze ervaren adviseurs, of bel naar 053-4787118

afspraak-maken-ea-kozijnen

Referentie:
Datum:
Opmerking:
Keurige adviseur over de vloer gehad, goeie klik met monteur en deze heeft alles perfect afgewerkt. EA-Kunststof: bedankt
Aantal sterren:
51star1star1star1star1star
Adres

EA-Kunststof techniek
Eibergsestraat 183
7481HJ Haaksbergen

Contact

Tel: 053-4787118
info@ea-kunststofkozijnen.nl

Bedrijfsgegevens

EA-Kunststof techniek
KvK: 55958362
BTW nr: NL 171668406B02