Kunststof kozijnen laten plaatsen

De montage van kunststof kozijnen. Een belangrijk onderdeel van uw keuze om kunststof kozijnen te kopen. Wie doet de montage? Wie plaatst uw dakkapel, gevelbekleding of openslaande deuren? Als u even rond zoekt op het internet vindt u allerlei sites en informatie omtrent het zelf plaatsen van kunststof kozijnen of deuren. Echter, welk nut heeft het om superkwaliteit kunststof kozijnen aan te schaffen als er niet goed gemonteerd wordt? Alles valt of staat bij de montage. Wij leveren Schuco kozijnen, kwalitatief het beste profiel verkrijgbaar, maar als de montage niet goed is heeft ook Schuco geen meerwaarde voor uw woning. Doe daarom ook alleen zelf de montage als u werkzaam bent in de kunststof kozijnen branche.

Alleen als wij uw te plaatsen kozijnen inmeten en ook de montage en afwerking doen, kunnen we 20 jaar garantie afgeven. Zo weten wij namelijk zeker dat de kunststof kozijnen geplaatst zijn door ervaren monteurs en op de goeie manier gemonteerd zijn. We geven dan ook liever een totaalprijs inclusief montage en afwerking, als dat we u de kozijnen voor de deur afleveren. Dit is niet onze werkwijze.

kunststof-kozijnen-laten-plaatsen

Montage kunststof kozijnen door EA-Kunststoftechniek

EA-Kunststoftechniek werkt met eigen montageploegen en een vaste ploeg ZZP’ers. Onze monteurs hebben veel ervaring en voeren op professionele wijze alle montagewerkzaamheden uit, voor zowel particuliere woningen als voor zakelijke projecten. Vanzelfsprekende werkt EA-Kunststoftechniek volgens de laatste NEN-normen (zoals vastgelegd in het Nederlands Bouwbesluit) en altijd in onderling overleg met u als opdrachtgever. EA-Kunststoftechniek laat kunststof kozijnen in eigen productie vervaardigen.

Referentie:
Datum:
Opmerking:
Wij hebben kunststof kozijnen laten plaatsen door dit bedrijf op de bovenverdieping van ons huis. Het eindresultaat is nog mooier als we gedacht hadden. We zijn heel blij dat we door gepakt hebben. En EA-Kunststoftechniek let werkelijk overal op, we zijn dus heel tevreden over dit bedrijf!
Aantal sterren:
51star1star1star1star1star
Adres

EA-Kunststof techniek
Eibergsestraat 183
7481HJ Haaksbergen

Contact

Tel: 053-4787118
info@ea-kunststofkozijnen.nl

Bedrijfsgegevens

EA-Kunststof techniek
KvK: 55958362
BTW nr: NL 171668406B02