Hoe kan ik mijn kunststof kozijnen het beste onderhouden?kunststof kozijnen vragen

Het schoonmaken van kunststof kozijnen is zeer eenvoudig. U kunt dat gewoon doen tijdens het wassen van de ramen. Even afdoen met een vochtige doek volstaat. Belangrijk: gebruik nooit chemische middelen zoals thinner op de kozijnen. Dit soort middelen kan de afwerking van de kozijnen beschadigen.

Hoe zit het met inbraakveiligheid, zijn kunststof kozijnen veilig?

Het is een veilig gevoel als u kozijnen van EA-Kunststof techniek in uw woning heeft, onze kunststof kozijnen zijn inbraak vertragend, zelfs tot wel 90%. EA-Kunststoftechniek’s kunststof kozijnen hebben het best geteste hang- en sluitwerk dat op de Nederlandse markt verkrijgbaar is. Ze hebben alle inbraakwerendheidsproeven doorstaan. Ons produkt draagt dan ook het SKG keurmerk en het Politie Keurmerk Veilig Wonen.

kunststof kozijnen weetjesZijn kunststof kozijnen milieuvriendelijk en duurzaam?

EA-Kunststof techniek’s kunststof kozijnen zijn gemaakt van een isolerend profielsysteem en uitgerust met drievoudige beglazing. Dat biedt meerdere voordelen:

  • de kunststof kozijnen zijn onderhoudsarm; u bespaart op schilderwerk en u hoeft geen schadelijke verfsoorten te gebruiken.
  • de kunststof kozijnen hebben een extreem goede thermische isolatie: u bespaart op uw energierekosten en u gebruikt minder fossiele brandstoffen
  • de kozijnen zijn 100% en volledig recyclebaar. Er is ook gerecycled materiaal opgenomen in uw kunststof kozijn. (VKG norm)
  • de kozijnprofielen zijn gemaakt met een “groene” loodvrije receptuur.

Hoe zit het met mijn garantie?

EA-Kunststoftechniek kunststof kozijn heeft een standaard fabrieksgarantie van 10 jaar. Daarnaast kan in overleg de garantie nogmaals worden verlengd met extra 10 jaar. Totaal heeft u dus 20 jaar garantie. Hiermee is EA-Kunststoftechniek zeker onderscheidend in de markt en bent u verzekerd van een stukje vakwerk zonder problemen.

Wat als het verkooppunt waar ik mijn kunststof kozijnen gekocht heb failliet gaat?

Onze kunststof kozijnen worden gefabriceerd in een fabriek met het VKG Keurmerk. Een leverancier met het VKG-keurmerk biedt naast duidelijk verkoop- en leveringsvoorwaarden ook financiële zekerheid. Zo bieden alleen VKG-keurmerk leveranciers verzekerde aanbetaling met afbouwgarantie. U loopt dus geen risico. Mocht u niet tevreden zijn, dan kunt u altijd terecht bij de Vereniging Kunststof Gevelelementenindustrie.

Welke keurmerken hebben mijn kunststof kozijnen?vragen over kozijnen

  • Het VKG-keurmerk voor financiële zekerheid en vakmanschap.
  • KOMO attest, dat garandeert dat uw kunststof kozijn voldoet aan alle Nederlandse bouweisen en richtlijnen. U weet zeker dat de kozijnen perfect wind- en waterdicht zijn.
  • Politiekeurmerk Veilig Wonen; Inbraak prefentief tot 90%. Een veilig gevoel dus.
  • De 20 jarige Service Garantie.

Moet ik kunststof kozijnen aanbetalen of vooruit betalen?

  • Nee, u hoeft bij EA-Kunststof techniek geen aanbetaling te doen, de volledige betaling geschiedt achteraf, dus na de montage. Zo bent u verzekerd dat er geen kleine of grote werkzaamheden ongedaan blijven.

Mijn vraag staat hier niet tussen, wat nu?

Neem gerust contact met ons op, een van onze ervaren adviseurs of monteurs kan beslist al uw overige vragen beantwoorden. Vul het contactformuliertje in of bel met 0572-367861.

 afspraak-maken-ea-kozijnen
Referentie:
Datum:
Opmerking:
Wij hadden best veel vragen, dus een afspraak gemaakt met een adviseur en deze heeft alles netjes en duidelijk uitgelegd. De verbouwing van ons huis heeft 3 dagen geduurd en wij vonden dit echt snel. We zijn echt nog steeds onder de indruk van dit TOP-bedrijf
Aantal sterren:
51star1star1star1star1star
Adres

EA-Kunststof techniek
Eibergsestraat 183
7481HJ Haaksbergen

Contact

Tel: 053-4787118
info@ea-kunststofkozijnen.nl

Bedrijfsgegevens

EA-Kunststof techniek
KvK: 55958362
BTW nr: NL 171668406B02